Játékmesterek képzése Hevesben

2024. május. 03., 12:19   |    

Játékmesterek képzése Hevesben

A Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Osztálya 2023. őszén indította el a ’Játékmester’ pedagógus továbbképzését, melynek célja a futball játék megszerettetése sok-sok kisfiúval és kislánnyal!

A képzés során bemutatásra kerül, hogy a labdarúgás miként lehet olyan hatékony eszköz, amely segítséget nyújt a gyerekek nevelésében, személyiségfejlődésében; kommunikációs és életvezetési képességeinek fejlesztésében; valamint mozgáskultúrájuk és sportszeretetük megalapozásában.

A képzésre vártak minden óvodapedagógust, tanítót, tanárt és pedagógia asszisztenst, aki érdeklődik a mesevilágon keresztüli játék, nevelés és mozgásfejlesztés iránt. A tanfolyamot az MLSZ Grassroots Osztályának munkatársa, Kiss-Szegedi Réka grassroots koordinátor tartotta.

Az ingyenes továbbképzés elvégzésével a résztvevők tanúsítványt és 28 kreditpontot kapnak. A szerzett végzettséget az MLSZ elfogadja a Bozsik Intézményi Programban, így a végzett hallgatók sportcsoportvezetőként óvodában és általános iskolában labdarúgó foglalkozásokat tarthatnak.

 Heves vármegyében két helyszínen került sor a tavaszi évadban a tanfolyam megtartására: Hatvan és Gyöngyös adott otthont a képzés első napjának. A két tanfolyamra több mint 50 résztvevő jelentkezett, akik egy jó hangulatú és hasznos elméleti, majd gyakorlati képzésben részesültek. A hallgatók ezután három hetes gyakorlati tapasztalatot szereznek a gyermekcsoportjaik körében, majd a második oktatási napon számot adnak tapasztalataikról.

Jelentkezői létszám függvényében az őszi évadban további tanfolyamot tervezünk Egerben is megtartani. Reméljük, hogy minél több kisfiúhoz és kislányhoz jut el a program a végzett oktatókon keresztül, hogy megszeressék a mozgást, a sportot, és természetesen a labdarúgást!


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok