Hatvani Meghívásos Nemzetközi Utánpótlás Torna

2019. május. 02., 13:54   |    

Hatvani Meghívásos Nemzetközi Utánpótlás Torna

A 2002 és a 2004 között született korosztály hat csapata (FC Hatvan, Heves megye válogatott, BTE-Felsőzsolca, Bp. Honvéd, ASD Silvi - olasz, FK Rakytovce - szlovák) vett rész az FC Hatvan kedden rendezett meghívásos labdarúgó-tornáján. Az első helyen a Honvéd végzett.


Nagy Ádám, a Heves megyei Válogatott egyik megbízott felkészítő edzője nyilatkozott:
"Mindig nagy öröm a labdarúgó edzői feladat ellátása, pláne ha a saját megyédet képviselheted egy nemzetközi tornán. A megtisztelő felkérést Maksa Róbert Kollégámmal együtt kaptuk meg, hogy a Hatvanban megrendezendő viadalra toborozzunk össze egy korosztályos csapatot, a versenykiírásnak megfelelően. Kissé idő szűkében voltunk a keretkialakítást illetően, így mindössze egy foglalkozást tudtunk vezényelni a 20 fő megjelent labdarúgó számára egy héttel az esemény előtt. Olyan létszámot produkáltunk, melyet nem akartunk már megbontani, így a megjelent gyermekek mind "behívót" kaptak a tornára.
Sajnos előfordultak még nem kívánt változások, így végül 17 játékos alkotta a csapatot.
A 6 klubot felvonultató rendezvényen 5 összecsapást vívtunk meg, az 1*25 perces lebonyolítás okán pörgős, jó iramú, végig izgalmas párharcok alakultak ki.
Csapatunk végül a 4. helyet szerezte meg, mely tekintve az összeszokottságot, illetve az életkorokat - csapatunk ugyanis a második legfiatalabb volt a mezőnyben - egy megelégedésre okot adó végeredmény.
Minden csapatból díjazásban részesült egy, az edzők által javasolt legjobban teljesítő játékos, ezt az elismerést Nyerges Pál, a Gyöngyösi AK ügyes belső védője kapta meg.
Minden játékos dicséretet érdemel, az egész tornán hűen képviselték Heves megyét, valamennyi mérkőzésen megadatott a még jobb eredmény elérése.
Köszönet illeti az őket felkészítő egyesületi edzőket, illetve kísérőiket, szüleiket, akik lehetővé tették ittlétüket.

A következő lépés a Heves megyei U15-ös Válogatott kialakítása, a mostani csapatból biztosan számíthatnak jó páran a további versenyeztetésre és folyamatosan várjuk a javasolt gyermekeket a további Heves megyei sportegyesületekből."

 

Válogatott keret tagjai:

Farkas Péter, Kökény Soma, Jakab Jordán , Szabó Csaba , Matin Boldizsár - kapus, Szajkó Richárd , Kecskés Szebasztián , Bangó Mihály Márk, Jakab Ármin , Sándor Dominik László - kapus, Bíró Noel Patrik , Bakó Péter, Vass Róbert , Czinkóczki Bence , Tuza Bence - kapus, Szundi Dominik Norbert, Nyerges Pál 

Végeredmény:

  1. Budapest Honvéd MFA
    2. FC Hatvan
    3. ASD Silvi Calcio (olasz)
    4. MLSZ - Heves megyei válogatott
    5. FK Rakytovce (szlovák)
    6. BTE-Felsőzsolca

 

Fotó: Nagy-Dobos Eszter


További hírek

Bajnokság
Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024-04-23 10:07:20

Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024. április 20-án két korosztályban – U12 és U16 – mérkőztek meg egymással a Tarnaörs közeli települések csapatai. A rendezvénynek a Bodonyi László Sportpálya adott otthont.

Bajnokság
Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

2024-04-18 14:56:04

Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési központja Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez, 2024. április 30-án!

Bajnokság
McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

2024-04-10 10:48:11

McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

Véget értek a McDonald’s Fair Play Cup vármegyei küzdelmei, a Majori amazonok és a Barszelona jutott tovább a regionális tornára.

Bajnokság
II. KALAP torna Tarnazsadányban

2024-04-03 14:21:55

II. KALAP torna Tarnazsadányban

Jótékonysági rendezvény zajlott Tarnazsadányban Nagypénteken.

Értesítők, információk

Szponzorok