20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023. február. 06., 11:16   |    

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Az MLSZ Grassroots Alap képzés célja, hogy a felvételt nyert hallgatók olyan korosztályos sportági, módszertani, pedagógiai és pszichológiai ismereteket sajátítsanak el, melyekkel képesek az U6-19 korosztályos játékosok számára megfelelő edzés- és mérkőzés körülményeket biztosítani, hatékonyan segítve optimális fejlődésüket. Ezenkívül, a pozitív tanulási környezet kialakítása mellett a hallgatók képesek legyenek a játékosok egyéni szükségleteit figyelembe véve a fiatal labdarúgók számára a megfelelő motivációs bázis kialakítására, továbbra is kiemelt hangsúlyt fektetve a játék megszerettetésére, a sporton keresztüli nevelésre, személyiségformálásra, élmények biztosítására.

A 2022. szeptemberében indult Heves-Nógrád összevont tanfolyamon a hallgatók nyolc tanfolyami napot töltöttek együtt két hetente Egerben, ahol elméleti és gyakorlati oktatásokon sajátíthatták el a tananyagot az Edzőképzés oktatójának, Palaticzky Szabolcsnak (Klubfejlesztési mentor) a közreműködésével.

Az elméleti és gyakorlati vizsga Palaticzky Szabolcs (Képzési vezető), Árva József (KK mentor), Oláh Dávid (TK szakmai vezető) és Szakács István (TK mentor) vezetésével zajlott. 
A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásának helyszínét ill. a gyakorlati oktatásokra és vizsgára a gyerekeket az Eger SE biztosította.

Az MLSZ Grassroots Alap (Heves-Nógrád) tanfolyamon végzett hallgatók névsora:

Barati Dávid, Barati Sándor, Bartus Botond, Boda István, Bozó Patrik, Csintalan Gergely, Dányi Oszkár, Fercsik Ádám, Füzik Bence, Gácsi Péter, Gáspár Milán, Kázmér Vivien, Kovács Gyula, Molnár András Ferenc, Nagy György, Orosz Róbert, Shanel Kristóf, Szent-Ivány Szilárd, Szőllősi Richárd, Tankó Roland

Jó munkát és sok sikert kívánunk az edzőkollégáknak, reméljük sok tehetséges gyermeket fognak adni a magyar labdarúgás számára.


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok