Amatőrválogatott edzőmeccs Hatvanban

2021. december. 08., 14:57   |    

Amatőrválogatott edzőmeccs Hatvanban

Megyeválogatott edzőmérkőzést rendeztek Hatvanban

 

A Heves megyei amatőrválogatott szombaton délelőtt a hatvani Népkert Sporttelep műfüves pályáján edzőmérkőzésen lépett pályára Pest megye amatőrválogatottja ellen. A végig kiélezett találkozón végül 2-1-es Pest megyei győzelem született és kiváló felkészülésnek bizonyult a január második felében megrendezésre kerülő Megyei Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornája (MAVONT) csoportküzdelmeire.

 

A kétszer 50 perces találkozó első félidejében Pest megye szerzett vezetést a 16. percben Horváth László révén, amit aztán a 31. percben az FC Hatvan labdarúgója, Mundi Zoltán egalizált. A félidő vége előtt nem sokkal Tárkányi Gergő szerezte a második és egyben mindent eldöntő találatot, így már az első félidőben kialakítva a 2-1-es végeredményt.

A félidei sorcserét követően bár mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de több gól már nem született így végül Pest megye örülhetett a győzelemnek.

 

A két csapat összeállítása: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/10/24844/1/1699897.html

 

Az MLSZ Heves megyei futballvezetői közül Gohér János, a megyei társadalmi elnökség tagja és Vojtekovszki Csaba megyei igazgató is a helyszínen tekintette meg a találkozót. Az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség részéről a helyszínen követte az eseményeket Rózsavölgyi Sándor alelnök, Böőr Zoltán és Fehér Zsolt elnökségi tagok, valamint Benkő Tamás Pest megyei igazgató is.

 

A találkozót követően a házigazda Heves Megyei Igazgatóság ebédre látta vendégül a két válogatott tagjait és küldöttségét.

A mérkőzést követően Molnár Zoltán vezetőedző és Vojtekovszki Csaba Heves megyei igazgató összegezte a látottakat:

Molnár Zoltán: A felkészülésünket remekül segítette az erős ellenféllel szembeni mérkőzés. A Pest megyeiek két sorral érkeztek és jó minőséget képviseltek. A szerdai edzésen és a mostani mérkőzésen nagyszerű hozzáállást és teljesítményt kaptam a keretbe behívott játékosoktól. A felkészülésünk a nagy tornára szól, amelyre várhatóan január végén kerül sor és addig még lesznek további összetartások. A héten megtettük az első két lépést és irányba fordult a csapatunk. Akadtak olyanok, akik betegség vagy sérülés miatt hiányoztak, de optimistán várom a régiós selejtezőtornát, ahol reményeim szerint nagyon ütőképes és erős Heves megyei válogatott lép majd pályára.

 

Vojtekovszki Csaba: Az előző évekhez hasonlóan a Heves megyei amatőr válogatott felkészülését kiválóan segítette a Pest megye válogatott ellen lejátszott mérkőzés, látható volt a játékosok felkészültségén, hogy Heves megyében már 3 hete szünetel a bajnokság, ennek ellenére mind az edzésen, mind a mérkőzésen nagyszerűen helyt álltak a meghívott játékosok és a szakmai stáb. Köszönjük Pest megye válogatottjának a sportszerű mérkőzést és az FC Hatvannak a kiváló feltételeket!

 

A mérkőzés galériája itt tekinthető meg: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4740273732695516&type=3

 

 


További hírek

Közérdekű
Az ügyfélfogadási idő változása
Közérdekű
Tavaszi edzőképző tanfolyamok

2024-01-17 11:35:00

Tavaszi edzőképző tanfolyamok

Az MLSZ Edzőképzési Intézete meghirdette a 2024 tavaszán induló edzőképző tanfolyamait. Három tanfolyamra is jelentkezhetnek az érdeklődők: MLSZ Grassroots Alap, UEFA C és MLSZ Futsal Alap.

Közérdekű
II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

2023-10-03 09:12:40

II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetésre kerül a II. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia

Értesítők, információk

Szponzorok