Az első női B-licences edzőnk

2017. június. 09., 20:00   |    

Az első női B-licences edzőnk

kiss diána Kiss Diána Linda személyében lehet köszönteni megyénk első, B-licences végzettséggel rendelkező női edzőjét. A visontai szakember azonban ezen a szinten nem áll meg, országos viszonylatban is szeretne egyedülállót alkotni. -Női erőnléti edzőként az első lehetek itthon, így a következő elérendő képzettségi fokot ez jelenti – vetítette előre a 28 éves tréner. – Az is célom, hogy megszerezzem az A-licencet, persze tudom a lépcsőfokokat, így szépen lassan haladok előre. Már arra is nagyon büszke voltam, amikor a C tanfolyamra Illyés Dániel, Montvai Tibor és Berkes László társaságában jártam az első körben, neves gárda tagjaként. Az óvoda-pedagógusként végzett, és civil foglalkozását tekintve a visontai bölcsődében dolgozó hölgy játékosként egyelőre kényszerpihenőjét tölti, lévén, hogy keresztszalag-szakadás miatt rehabilitációs munkát végez. Ez persze nem zavarta abban, hogy a Gyöngyösi AK női csapatának szakvezetőjeként „aranyos” szezont hagyjon maga mögött. A játékosállomány, a befektetett munka és a remek háttér közösen eredményezte azt, hogy sikerült megnyerni a Pest megyei 3/4 pályás női bajnokság Keleti csoportjának küzdelemsorozatát – folytatta a visontai U14-es fiúcsapatot is gardírozó Kiss Diána Linda, aki lakóhelye 14 éveseit tavaly a bronzéremig vezette. A B licencet Telkiben átvett trénernek Egerben Vojtekovszki Csaba gratulált. Az MLSZ megyei igazgatója kiváló példának tartja Dia előmenetelét, és bízik abban, hogy lesznek követői. – A játékkal még nem hagyok fel, és nem feltétlenül ragaszkodok ahhoz, hogy csak női csapat edzője legyek. Szeretnék tanulni és fejlődni, további „úttörő szerepeket” vállalva – zárta szavait Kiss Diána Linda. FORRÁS: Heol

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok