Bemutatkozás és tervek - Vojtekovszki Csaba az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága élén

2016. november. 07., 08:26   |    

Bemutatkozás és tervek - Vojtekovszki Csaba az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága élén

Tisztelt Hölgyeim, Uraim! Kedves Sporttársak!   Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy betölthetem az MLSZ Heves Megyei Igazgatói pozíciót, igyekszem megfelelni az elvárásoknak. Engedjétek meg, hogy röviden bemutassam elképzeléseimet, terveimet az elkövetkezendő időszakról. Az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága a klubok számára kiszámítható és tervezhető szolgáltatást kíván nyújtani az MLSZ elvárásaival összhangban. Ebben a folyamatban olyan futballkultúra kialakítását szeretném támogatni, amelynek minden szereplője elkötelezetten szereti és tiszteli a „JÁTÉKOT”, örömöt és élményt nyújtva mindenki számára.  Az általam elképzelt labdarúgás fókuszában a szakmai munka és az Utánpótlásképzés áll, amelynek magasabb szintre emeléséhez hatékonyabb edzésmunkára és azt elősegítő fejlesztésekre lesz szükség.  A kollégáimmal együtt vezető szerepet kívánunk betölteni a labdarúgást körülvevő pozitív, támogató légkör kialakításában, amely elengedhetetlen a siker felé vezető úton.  Az Igazgatóság munkatársaival együtt a Társadalmi Elnökség és a szakbizottságok támogatásával közösen szeretnénk Heves Megye labdarúgásának színvonalát emelni, vigyázva értékeinkre, tisztelve a múltat.   Üdvözlettel: Vojtekovszki Csaba MLSZ Heves Megyei Igazgató

További hírek

Általános
Játékmesterek képzése Hevesben
Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Értesítők, információk

Szponzorok