Bozsik Bajnokok program

2018. január. 17., 16:19   |    

Bozsik Bajnokok program

Ajánlom figyelmükbe az OTP Bank Bozsik-programban résztvevő gyermekek számára meghirdetésre kerülő „Bozsik Bajnokok” program ismertetőjét! Kérem, hogy az intézményi-program 2017/2018-as tanévében regisztrált 10-14 éves lányok és fiúk közül, az arra érdemes gyerekeket nevezzék be az OTP Bankkal közösen meghirdetett játékunkba! Az MLSZ az első 100 nyugati- és 100 keleti országrészről beérkező érvényes nevezést elküldő intézménynek 1-1 db 5-ös adidas futball labdát ajándékoz, amelyekkel a magyar labdarúgó válogatott a 2018-as VB selejtező hazai mérkőzésein játszott. A Bozsik Bajnokok program szakaszai, időpontok: Nevezés szakasz – 2018. január 12. – 2018. február 28. Kiválasztás – 2018. március 1. – 2018. március 30. Felkészülés és gálamérkőzés – 2018. április 24. – 25.

Nevezze diákjait az OTP Bozsik Bajnokok válogatottjaiba, hogy egy felejthetetlen programban vehessenek részt!

Kedves Pedagógus!

Idén is folytatódik az OTP Bozsik Bajnokok! A program keretében az ország legkülönlegesebb intézményi Bozsik-palántáit keressük. Az ifjú focisták keleti és nyugati válogatottjai egy kétnapos edzőtábort követően egy gálamérkőzésen küzdhetnek meg egymással Telkiben, felnőtt válogatott játékosok és ismert sportolók, riporterek szárnyai alatt.

Tudjon meg többet az OTP Bozsik Bajnokok programról, és nevezze be Ön is focicsapata legkülönlegesebb játékosait!

Milyen szakaszokból áll a program?

 

1. Nevezés – 2018. január 12. – 2018. február 28.

 

Ettől az időponttól kezdve számítunk a helyi pedagógusok aktív közreműködésére. Saját csapatukból azokat a kitartó, lelkes és különleges diákokat nevezhetik, akik megítélésük szerint az egyik válogatott méltó csapattagjai lehetnek.

Várjuk azoknak a kis bajnokoknak a nevezését is, akiknek a pályázatát tavaly már beküldték, de végül nem kerültek be a válogatottakba.

 

2. Kiválasztás – 2018. március 1. – 2018. március 30.

 

Ebben az időszakban a csapatkapitányok, az MLSZ, az OTP Bank és a Bozsik-program koordinátorai segítségével kiválasztjuk azokat a pedagógusok által benevezett 10-14 éves fiúkat és lányokat, akikben a legtöbb fantáziát látjuk.

A kiválasztás idén két szakaszból áll:

az első körben 35 keleti és 35 nyugati bajnokot választunk ki, akik részt vehetnek egy-egy különleges edzésnapon a csapatkapitányokkal,

a második körben pedig az edzésnapok tapasztalatai alapján összeállítjuk a 18 fős keleti, illetve a 18 fős nyugati válogatottat.

 

3. Felkészülés és gálameccs – 2018. április 24-25.

 

A második körben kiválasztott 18-18 főből áll össze a keleti és a nyugati válogatott. A gyerekek egy 2 napos edzőtáborban vesznek részt Telkiben, ahol a csapatkapitányok is segítik a felkészülést.

A döntő gálameccset az edzőtábor utolsó napján rendezzük meg, ahol a szülők, ismerősök és pedagógusok is szurkolhatnak a csapatoknak.

Kik lesznek a csapatkapitányok?

Keleti válogatott:

Berkesi Judit

Gera Zoltán

Nyilasi Tibor

Torghelle Sándor

Nyugati válogatott:

Király Gábor

Juhász Roland

Fenyvesi Evelin

Hajdú B. István

Tudnivalók a nevezésről

Kiket nevezhet Bozsik Bajnoknak?

Saját csapatából bármelyik fiú vagy lány focistát, aki betöltötte a 10. életévét, de nem múlt még el 15 éves. Ehhez segítségül megadunk Önnek 8 kategóriát, melyek bármelyikében nevezheti a játékosokat. Ezeket a kategóriákat sem most, sem a jövőben nem hozzuk nyilvánosságra a nevezett diákokról, kizárólag Önt és a pedagógus kollégáit kívánjuk segíteni a nevezésben. Célunk ezzel, hogy egy minél színesebb csapat állhasson össze.

Kategóriák

 

A szerény

 

Az a különleges kis bajnok, aki kitartó, szorgalmas és ügyes, de képességeivel, eredményeivel nem kérkedik, maga elé helyezi társait vagy a csapatot is, ha kell.

 

A magabiztos

 

Igazi letörhetetlen jellem, aki akkor is határozott és optimista, ha nem érik folyamatos sikerélmények vagy pozitív megerősítések.

 

A gyors

 

Nemcsak szenvedélye a foci, de a gyorsasága alapján is egyértelmű, hogy van keresnivalója a pályán.

 

Az erős

 

Az a jó fizikummal megáldott Bozsik-palánta, aki az erejével él, és nem visszaél a pályán, aki könnyűszerrel végigvezeti a labdát a védőkön anélkül, hogy megingatnák.

 

A feltörekvő

 

Született túlélő, aki folyamatosan küzd az álmaiért, az eredményekért és a sikerért, még úgy is, hogy ezt az otthoni vagy egyéb speciális nehéz körülmények akadályozzák.

 

A támogató

 

Vérbeli csapatjátékos, aki bármilyen poszton is játszik, a közös sikerért dolgozik, aki hozzáállásával, játékával rendszerint a csapatot és a társait támogatja.

 

A cseles

 

Az a típus, aki fittyet hány a képességekre, skatulyákra, és nem ismer lehetetlent – tudja, hogy egy kis pimasz ravaszsággal és pár jól irányzott csellel elérhet szinte bármit.

 

A vagány

 

Az a különleges kis bajnok, aki sosem áll be a sorba, aki viselkedésével, attitűdjével, megjelenésével vagy jellemével mindig mindenhol feltűnést kelt.

 

Fontos!

 

1 vagy akár több kategóriában is jelölhet játékost – de maximum 8 focistát nevezhet.

Hogyan nevezheti diákjait?

1. Látogasson el az OTP Bozsik Bajnokok Facebook-oldalára.

2. Kattintson a “Nevezem egy diákom” gombra.

3. Bejelentkezést követően töltse ki hiánytalanul a nevezési űrlapot.

Nevezés ideje: 2018. január 12. – 2018. február 28.

A 2018. február 28. után beérkezett nevezéseket nem tudjuk elfogadni.

Nevezze be Ön is csoportja legígéretesebb Bozsik-palántáit az év legkülönlegesebb sporteseményére!

Nevezem a diákom
 
 
 

Üdvözlettel: OTP Bank


További hírek

Bajnokság
Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024-04-23 10:07:20

Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024. április 20-án két korosztályban – U12 és U16 – mérkőztek meg egymással a Tarnaörs közeli települések csapatai. A rendezvénynek a Bodonyi László Sportpálya adott otthont.

Bajnokság
Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

2024-04-18 14:56:04

Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési központja Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez, 2024. április 30-án!

Bajnokság
McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

2024-04-10 10:48:11

McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

Véget értek a McDonald’s Fair Play Cup vármegyei küzdelmei, a Majori amazonok és a Barszelona jutott tovább a regionális tornára.

Bajnokság
II. KALAP torna Tarnazsadányban

2024-04-03 14:21:55

II. KALAP torna Tarnazsadányban

Jótékonysági rendezvény zajlott Tarnazsadányban Nagypénteken.

Értesítők, információk

Szponzorok