Bozsik Egyesületi Program régiós évzáró értekezlet Egerben

2019. december. 09., 11:46   |    

Bozsik Egyesületi Program régiós évzáró értekezlet Egerben

December 5-én Egerben került sor az OTP Bank Bozsik Egyesületi Program 2019-es évad évzáró értekezletére. A régiós értekezleten részt vettek a Bozsikos csoportvezetők Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, a RUK Bozsik Központ vezetői és csoportvezetői. Az évzáró előadást és értékelést Palaticzky Szabolcs, OTP Bank Bozsik Egyesületi Program régiós szakmai vezetője és Kerékgyártó Tamás régiós koordinátor tartották.

Az évzáró értekezleten kötetlen beszélgetés mellett a Bozsik központvezetők és csoportvezetők, illetve a meghívott vendégek a Bozsik Programban szerzett pozitív élményeikről tartottak eszmecserét, valamint díjazták a 2019. évben kiemelkedő tevékenységet végző edzőkollégákat, illetve azt a csapatot, aki a program lebonyolítását-szervezését a legnagyobb mértékben segítette a régióban.

A csapatnak járó díjat az FC Tiszaújváros sportszervezete kapta, Hágen Zsolt elnök vette át a díjat. Az Önkéntes és Fair Play díjjal a nógrádi kötődésű Babják Csabát, az SBTC kapusedzőjét tüntették ki.

 

A felkészítő edzőknek járó díjakat kapták: Matlyák József BTE-Felsőzsolca csoportvezető és felkészítő edző; Vass László DVTK felkészítő edző; Tóth László Besenyőtelek SC felkészítő edző; Hegedűs Zsolt Eger SE felkészítő edző; Szakonyi Zsolt Sajóvölgye Focisuli felkészítő edző; Laubert Gergő Heves LSC felkészítő edző; Erdősi István Encs VSC felkészítő edző; Erdei Zoltán Megyaszó KSE csoporvezető és felkészítő edző.

 

„A Grassroots programhoz tartozik a Bozsik Egyesületi Program is. A Grassroots lefed minden olyan labdarúgó sporttevékenységet, ami nem a professzionális labdarúgás körébe tartozik. Nagyon fontos számunkra, hogy az U6-13 éves korú gyerekeket rendszeresen tudjuk foglalkoztatni intézményes keretek között. Nemcsak az a célunk, hogy megismerkedhessenek a labdarúgással, de szeretnénk elérni azt is, hogy minél többen élethosszigtartóan kitartsanak a sportág mellett. Büszkén mondhatjuk el, hogy sikerült gyerekek tömegét megmozgatni a program keretében. Fontos számunkra az egészségtudatos életmód, a rendszerességre szoktatás, a közösségépítés, a szociális kapcsolatok erősítése, a sportszerűségre, fair playre nevelés, de talán a legfontosabb az, hogy a gyerekek a játékokon keresztül minél több játékélményhez, játékörömhöz jussanak. Ezáltal szeretnénk felnevelni egy egészséges társadalmat, amely egyfajta szemléletváltást is igényel. A tömegesítésen keresztül lehetőséget biztosítunk, hogy a tehetséges gyerekek megmutathassák magukat, ezáltal felszínre kerüljenek, és sikerüljön a minél magasabb szintre való eljuttatásuk. Az értekezleten kedvező képet kaphattunk a program haladásáról: ez köszönhető a hosszú évek kitartó munkájának, de annak is, hogy a szülők és az edzők is felismerték annak a lehetőségét, hogy a Bozsik Egyesületi Program által pozitív környezetet biztosíthatnak a gyermekeik és a labdarúgó közösség számára.” – fejtette ki Palaticzky Szabolcs régiós szakmai vezető.

Köszönjük a programban résztvevő felkészítő edzők munkáját és további sok sikert kívánunk feladataikhoz az elkövetkező évre is!


További hírek

Bajnokság
Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024-04-23 10:07:20

Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024. április 20-án két korosztályban – U12 és U16 – mérkőztek meg egymással a Tarnaörs közeli települések csapatai. A rendezvénynek a Bodonyi László Sportpálya adott otthont.

Bajnokság
Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

2024-04-18 14:56:04

Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési központja Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez, 2024. április 30-án!

Bajnokság
McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

2024-04-10 10:48:11

McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

Véget értek a McDonald’s Fair Play Cup vármegyei küzdelmei, a Majori amazonok és a Barszelona jutott tovább a regionális tornára.

Bajnokság
II. KALAP torna Tarnazsadányban

2024-04-03 14:21:55

II. KALAP torna Tarnazsadányban

Jótékonysági rendezvény zajlott Tarnazsadányban Nagypénteken.

Értesítők, információk

Szponzorok