Díjazták az egerszalóki polgárőröket

2021. november. 15., 08:35   |    

Díjazták az egerszalóki polgárőröket

A Magyar Labdarúgó Szövetség, valamint az Országos Polgárőr Szövetség megyei képviselőinek részvételével Telkiben megtartott Foci Fórumon Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke egyebek mellett arról beszélt, hogy a két szövetség 2013-ban kötött együttműködése mára odáig fejlődött, hogy megyei bajnoki mérkőzések egy részén nagy segítséget jelentenek a polgárőrök a mérkőzések biztonságos lebonyolításában. Hasonlóan vélekedett köszöntőjében dr. Túrós András is. Az OPSZ elnöke sporttörténeti és sportbiztosítási eseménynek nevezte a nyolc évvel ezelőtti megállapodást, amelyet tartalmában, folyamatában és végrehajtásában is a legjobbnak lehet minősíteni.

 

Országos díjazásban részesült két polgárőr egyesület, a Sárisáp-Annavölgy Polgárőr Egyesület, valamint az Egerszalóki Polgárőr Egyesület. A díjat Dorkó János vette át az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől, dr. Túrós Andrástól és az MLSZ biztonsági igazgatójától, Samu Istvántól, aki a következőket mondta:

„Az Egerszalóki Polgárőr Egyesület kitűnő kapcsolatot ápol a helyi sportegyesülettel és az MLSZ Heves Megyei Igazgatóságával. A helyi egyesület rendezvényein rendszeresen nagy létszámban vesznek részt, határozott, szakszerű segítséget nyújtva a rendezvények zavartalan lebonyolításában. Aktív részesei a helyi sportéletnek.”


További hírek

Közérdekű
Az ügyfélfogadási idő változása
Közérdekű
Tavaszi edzőképző tanfolyamok

2024-01-17 11:35:00

Tavaszi edzőképző tanfolyamok

Az MLSZ Edzőképzési Intézete meghirdette a 2024 tavaszán induló edzőképző tanfolyamait. Három tanfolyamra is jelentkezhetnek az érdeklődők: MLSZ Grassroots Alap, UEFA C és MLSZ Futsal Alap.

Közérdekű
II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

2023-10-03 09:12:40

II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetésre kerül a II. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia

Értesítők, információk

Szponzorok