Diplomaátadó Telkiben - 2023 tavasz

2023. április. 15., 12:19   |    

Diplomaátadó Telkiben - 2023 tavasz

Telkiben ünnepélyes keretek között került sor az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot végzett labdarúgó edzők oklevélátadó ünnepségére.

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete által indított Grassroots Alap tanfolyam célja olyan alapvető sportági, módszertani, pedagógiai és pszichológiai ismereteket átadása, melyekkel a jövő edzői képesek ideális sportolási lehetőségét teremteni az amatőr labdarúgás minden résztvevője számára megfelelő labdarúgó edzések és mérkőzések biztosításával. Fontos szempont továbbá, hogy a végzett hallgatók képesek legyenek egy pozitív tanulási környezet kialakításával a labdarúgás megszerettetésére, a sporton keresztüli nevelésre, a közösségformálásra, élmények biztosítására.

Az évente kétszer, 15-20 helyszínen indított tanfolyam iránt folyamatosan nagy az érdeklődés, a  felvételiken többszörös a túljelentkezés. Nem csoda tehát, hogy az ünnepségen az ország minden tájáról több mint 200 edző jelent meg, hogy átvehesse diplomáját a sikeresen elvégzett képzést követően.

Az átadón Gáncsos András, az MLSZ Grassroots Osztályának vezetője, és Sárközi István korábbi edzőképző instruktor köszöntötték az újdonsült edzőket, majd ez követően került sor az oklevelek kiosztására.

A Heves megyei hallgatókat Palaticzky Szabolcs tanfolyamvezető avatta be a szakma rejtelmeibe, és a színvonalas oktatás eredményeként 17 fő vehette át diplomáját. Köszönjük a sikeres felkészítést!

Jó munkát és sok sikert kívánunk az edzőkollégáknak, reméljük sok tehetséges játékost fognak adni a magyar labdarúgás számára!

A cikkindító képen a végzett hallgatóink láthatók. Hátsó sor: Baráti Sándor, Csintalan Gergely, Szent-Ivány Szilárd, Molnár András, Palaticzky Szabolcs tanfolyamvezető, Dányi Oszkár, Tankó Roland, Kovács Gyula Első sor: Boda István, Kázmér Vivien, Schanel Kristóf, Orosz Róbert, Gáspár Milán, Fercsik Ádám, Nagy György A képről hiányoznak: Gácsi Péter, Szőllősi Richárd, Füzik Bence


További hírek

Közérdekű
Az ügyfélfogadási idő változása
Közérdekű
Tavaszi edzőképző tanfolyamok

2024-01-17 11:35:00

Tavaszi edzőképző tanfolyamok

Az MLSZ Edzőképzési Intézete meghirdette a 2024 tavaszán induló edzőképző tanfolyamait. Három tanfolyamra is jelentkezhetnek az érdeklődők: MLSZ Grassroots Alap, UEFA C és MLSZ Futsal Alap.

Közérdekű
II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

2023-10-03 09:12:40

II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetésre kerül a II. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia

Értesítők, információk

Szponzorok