Első mérkőzését vezeti az Európa Ligában Farkas Ádám

2015. július. 15., 10:04   |    

Első mérkőzését vezeti az Európa Ligában Farkas Ádám

Rangos mérkőzésre kapott küldést Farkas Ádám. Az előző év végén a FIFA-keretbe került labdarúgó játékvezető első mérkőzését vezetheti az Európa Ligában. A gyöngyösi illetőségű sportember csütörtökön Izlandon dirigálja a KR – Rosenborg összecsapást. A reykjaviki székhelyű házigazdák és a huszonkétszeres norvég bajnok trondheimiek 21 óra 15 perces kezdettel csapnak össze a szigetország fővárosában. Az Európa Liga második selejtezőkörében esedékes találkozón Erős Gábor és Viszokai László asszisztensként segíti Farkas Ádám munkáját, míg a tartalék játékvezető Andó-Szabó Sándor lesz. A 33 éves sípmester számára nem újdonság a második számú kontinentális sorozatban való működés, hiszen tartalék és alapvonali játékvezetőként több EL-mérkőzésen van túl. Reykjavikról is egészen frissek az emlékei, ugyanis szeptemberben U21-es válogatott play-off meccsen erősítette Vad II. István játékvezetői csapatát. A magyar team szerda reggel indul Izlandra. A hivatalos játékvezetői ellenőr a cseh Karel Bohunek lesz. Szűkebb hazánk nemzetközi kerettagjai közül az elmúlt héten Bozó Zoltán is átesett a tűzkeresztségen. Az egri sportember asszisztensként kapott küldést Máltára, a Valletta FC és a walesi Newton AFC mérkőzésére. Az Európa Liga első selejtezőkör visszavágóját az alig 9 ezer lakosú Paola városában bonyolították le a Hibernians stadionjában. A találkozó játékvezetője Fábián Mihály volt, akinek Bozó Zoltán mellett dr. Varga Zsolt segített asszisztensként, míg a tartalék-játékvezető szerepét Szabó Zsolt töltötte be. Forrás: Agriasport

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok