Futsal döntők Gyöngyösön

2017. március. 06., 15:40   |    

Futsal döntők Gyöngyösön

Március 5-én, vasárnap a Gyöngyösi Városi Sportcsarnokban a négyes döntőkkel befejeződött a megyei futsal bajnokság az utánpótlás korosztályoknál. Az U15-ös korcsoportban a GYAK csapata végzett 1. helyen, miután a döntőbe 3:1 arányban legyőzte az Energia SC Gyöngyös csapatát. 3. helyen az FC Hatvan végzett, míg a 4. helyezett a Hatvani Lokomotív lett. A csapatoknak az ünnepélyes eredményhirdetésnél az érmeket Vojtekovszki Csaba az MLSZ Heves Megyei Igazgatója és Jakab Gábor az MLSZ Heves Megyei Társadalmi Elnöke adta át. Sok sikert kívánunk a Gyöngyösi AK csapatának, aki ezzel az eredménnyel továbbjutott a futsal U15-ös országos elődöntőbe! Az U13-as korosztályban a Plútó SE Eger "A" és "B" csapata játszotta a házi döntőt, ami alapján Heves megye bajnoka a Plútó SE Eger "A" csapata lett. A bronzérmet a GYAK "B" csapata szerezte meg az FC Hatvan "A" csapata előtt. Az eredményhirdetésnél a díjátadón Vojtekovszki Csaba és Dr. Dávid Lóránt az MLSZ Heves Megyei Társadalmi Elnökség tagja gratulált a döntőbe jutott csapatoknak, és kívánt sok sikert az országos elődöntőhöz. A délután folyamán kerültek sorra az U11-esek, ahol a Plútó SE Eger csapata meggyőző fölénnyel végzett a dobogó legfelső fokán, megelőzve az FC Hatvan "A" csapatát. 3. helyen a Jászberény FC végzett, a bronzéremért vívott mérkőzésen legyőzve FC Hatvan "B" csapatát. Mindhárom korosztályos bajnoknak sok sikert kívánunk az áprilisban sorra kerülő országos elődöntőhöz!

   

További hírek

Általános
Játékmesterek képzése Hevesben
Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Értesítők, információk

Szponzorok