Gyászol a Heves vármegyei futball

2024. október. 03., 11:07   |    

Gyászol a Heves vármegyei futball

Az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóságának munkatársai, a Társadalmi Elnökség és Bizottságainak tagjai mély megrendüléssel fogadták Erőss Róbert és Erdélyi Gábor elvesztését.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Fegyelmi Bizottságának tagja, Erdélyi Gábor, 46 évesen, 2024. szeptember 28-án, tragikus hirtelenséggel távozott. Az Egri Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője, rendőr alezredesként 2020 decemberétől vállalt tisztséget a szövetségi testületben. A labdarúgást hobbi focistaként a Police 107 kispályás csapatában művelte, továbbá tagja volt a vármegyei igazgatóság labdarúgó csapatának. Áldozatos munkája és szakmai hozzáértése hiányozni fog!


Nagy megdöbbenéssel érte és mély fájdalommal töltötte le a Heves vármegyei labdarúgás világát, hogy tragikus hirtelenséggel, 44 éves korában elhunyt a Füzesabony SC-Erőss út NB III-as labdarúgó csapatának névadó szponzora, Erőss Róbert. A futballal besenyőtelki gyerekként kötött barátságot, majd játszott az egri utánpótlásban, de felnőtt szinten már előbb szurkolóként, majd támogatóként vállalt szerepet. Azontúl, hogy névadóként előbb a Besenyőtelki SC, majd 2022-től a Füzesabony SC- Erőss út szponzoraként számíthattak rá, további vármegyei egyesületeknek is nyújtott anyagi segítséget. Elvesztése pótolhatatlan veszteség mindannyiunk számára.

EMLÉKÜKET MEGŐRIZZÜK!


További hírek

Bajnokság
Férfi Futsal NB III és Női Futsal NB II nevezési információk

2024-07-17 11:48:44

Férfi Futsal NB III és Női Futsal NB II nevezési információk

A Férfi Futsal NB III. és Női Futsal NB II. nevezéséhez kapcsolódó információk az MLSZ Dokumentumtárában elérhetőek az alábbiak szerint:

Bajnokság
MLSZ Grassroots Alap tanfolyam 2024 ősz
Bajnokság
Igazolási és átigazolási tájékoztató 2024 nyár

2024-07-03 11:29:53

Igazolási és átigazolási tájékoztató 2024 nyár

A cikk alján, a letölthető dokumentumok bekezdésnél található a 2024/2025. bajnoki év nyári átigazolási időszakára vonatkozó tájékoztatónk.

Értesítők, információk

Szponzorok