Hosszú távon meg alapozzuk az egri foci jövőjét!

2015. február. 18., 10:25   |    

Hosszú távon meg alapozzuk az egri foci jövőjét!

Még csak három hete állt munkába Krecska János Egerben, de már így is rengeteg feladata volt.

Még csak három hete állt munkába Krecska János Egerben, de már így is rengeteg feladata volt.
- Holnap lesz három hete, hogy leköltöztem. 20 nap nagyon mikro időszak egy klub életében, de...Kapásból belehúztunk az Elnökkel, nem unatkoztunk. Olyan dolgokat szeretnénk és fogunk lefektetni, mind technikai, mind szakmai irányvonalon, amely reményeink szerint hosszútávon meghatározza az egri foci jövőjét - mondta Krecska János az egrifoci.hu-nak. A szakember hozzátette, hogy ezek nem csak nagy szavak, meg is csinálják. Megismertem az Elnököt, tudom milyen ember, képben vagyok az álmaival és elképzeléseivel. Persze tudom, mire vagyok képes. Ha ezek akár egyike is hiányozna, vagy nem klappolna, nem jöttem volna ebbe a szép városba dolgozni. Tehát pozitív vagyok, bizakodó, és imádom a kihívásokat. Benyomásaim? Az edzői stáb emberileg szerintem rendben (bár lakva ismeri meg egymást az ember, és az idő erre kevés volt), szakmailag pedig csak rajtam múlik hogy merre tartunk. (Quo vadis?) Summázva, ez az én felelősségem lesz, rajtam lehet majd számon kérni idővel. Természetesen a létesítmény helyzetről is beszélt. Krecska elmondta kiszolgáltatott helyzetben vannak, de ebből kell kihozni a legjobbat. - A létesítmények szerintem adottak, és persze ne felejtsétek el, hogy folyamatos bővítésük van betervezve, illetve a meglévőek rekonstruálása, szépítése, csinosítása. Mint ahogy azt se felejtsük, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, hiszen egyik sem a mi tulajdonunk, így kényszerpályán mozgunk. De azon vagyunk, hogy a jövőben ez ne így legyen...Dolgozni azonban lehet és kell, bármilyenek is a feltételeink. Ezek színvonala vagy léte kontra nemléte nem mentesít minket a felelősségünk alól. Mert a focinak működnie kell, ha a fene fenét is eszik. Magyarán az infrastruktúra ugyan fontos és dolgozunk rajta, de megjegyezném, hogy mind játékosként, mind edzőként (NB II-ben, Népligetben edzettünk hetekig télen) nem kergettek asztal körül, hogy nem volt mondjuk műfüves pályánk. Megoldottuk így vagy úgy, nem is akármilyen szinten. A 3 hét alatt rengeteg feladata volt az utánpótlás szakmai igazgatónak. Gyöngyösön voltam szakmai konferencián (MLSZ, HELASZ). Hétfőn szülői értekezlet volt. 230 körüli a nebulóink száma, képzelhetd... Hétfőre játékvezető továbbképzést szerveztünk a trénereknek (utálom, ha olyan dologban aprehendálnak, ami nem az ő dolguk, ráadásul nincs is igazuk, mert nem ismerik a szabályokat.) Sokszor NB I vagy NB II-es edzőknél is előfordul, sajnos. A stábot két részre osztottam. Nagypályás és Bozsik programos részre. Csupán azért mert más-más képzés szükségeltetik itt és ott. Már túl vagyunk egy általános edzői értekezleten, aztán volt a "nagyoknak" és jövő héten a kicsik is sorra kerülnek. Forrás: egrifoci.hu

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok