II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

2023. október. 03., 09:12   |    

II. MLSZ ERŐNLÉTI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetésre kerül a II. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia

Időpont, helyszín:

 2023 november 2. 8.00-17.00

1123 Budapest, Alkotás utca 42-48.

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF)

 

Téma:

II. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia

Részletes program az alábbi linken.

Díja/Kredit:

Bruttó 15.000 Ft /10 pont

Maximum létszám: 300 fő

Jelentkezési időszak kezdete:

Jelentkezési időszak vége:

2023.09.25 (hétfő)

10.00

2023.10.23. (hétfő)

16.00

 

Kizárólag az első 300 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, kérjük amennyiben jelentkezését követően nem tud részt venni a konferencián jelezze a mok@mlsz.hu címen!

Előadók:

Martin Buchheit

A világ egyik legismertebb erőnléti edzője és sporttudományi szakembere, a legtöbbet labdarúgásban dolgozott. A magas-intenzitású intervall edzés egyénre szabásához használható 30-15 intermittens fitnesz teszt, valamint az 5-5 szubmaximális futóteszt kidolgozója. A világ top 5, labdarúgásban dolgozó tudományos szakembere között tartják számon. Jelenleg az Olimpique Lyon teljesítményélettani vezetője. Korábban hasonló pozíciót töltött be a Lille-nél (2021-2023) és a Paris Saint German (2014-2020) csapatainál is. 2020-2023 között a KitmanLabs cégnél foglalkozott az élsportot érintő alkalmazott kutatásokkal. 2009-2014 között a katari Aspire Akadémián dolgozott, ahol az elmélet és a gyakorlat integrálásával igyekeztek a sportolók teljesítményét növelni. Labdarúgás mellett dolgozott kézilabdában, ausztrál labdarúgásban, rögbiben, kosárlabdában és egyéni sportokban is.

Paul Bradley

A labdarúgók teljesítményének nemzetközi hírű kutatója. A „Labdarúgás dekódolva” és a „Premier League út” című 2020-as és 2022-es könyvek szerzője. Jelenleg elit klubok, technológiai cégek és vezető testületek (pl.: FIFA) tanácsadója a labdarúgás tudományos hátterével kapcsolatban. Alkalmazott kutatásait a profi labdarúgásban végzi, ahol célja a legújabb kutatások és a gyakorlati munka közötti híd megteremtése. Úttörője az edzés- és mérkőzés fizikai adatok integrált vizsgálatának a technikai és taktikai kontextus figyelembe vételével. Több mint 15 éve végez labdarúgással kapcsolatos kutatásokat, több mint 100 cikket/könyvfejezetet írt, idézettségének száma meghaladja a 7500-at. Az angol Premier League mérkőzés elemzésével kapcsolatban a legtöbb publikációval rendelkező szakember a világon.

Joshua Rice

Jelenleg a Tottenham Hotspur FC U21-es csapatának erőnléti edzője, ahol a játékosok egyénre szabott fizikai felkészítéséért felel a klub filozófiájának és játékstílusának figyelembe vételével. Ezt megelőzően a klubon belül a rehabilitáció utolsó szakaszában, a játékosok normál edzésmunkába történő visszavezetésén dolgozott. A Tottenham előtt a Liverpool és az Everton csapatainál is tapasztalatot szerzett. Doktori tanulmányai során az erőnléti edzés hatékonyságát és fontosságát vizsgálta a labdarúgók fejlesztésében.

Schuth Gábor

Magyarországi tanulmányaival párhuzamosan elvégezte a sport- és edzéstudomány (Sport and Exercise Science) mesterszakot a sunderlandi egyetemen. Eközben szakmai tapasztalatot szerzett a sunderlandi labdarúgó akadémián teljesítményelemzőként. Továbbá tanulmányutakon vett részt a Newcastle United labdarúgó akadémiáján és a West Bromwich felnőtt csapatánál. A 2014/2015-ös szezonban a Ferencváros utánpótlás és felnőtt csapatainál dolgozott sporttudományi szakemberként. 2015 óta a Magyar Labdarúgó Szövetségnél (MLSZ) dolgozik erőnléti edzőként és sporttudományi szakemberként az utánpótlás válogatottak, valamint 2016-tól kisebb megszakítástól eltekintve a felnőtt válogatott mellett. 2020-tól a sporttudományi csoport vezetőjeként is dolgozik. Munkája során két U17-es EB, egy U17-es VB és két felnőtt EB során segíthette az aktuális válogatott munkáját.

 

Konferencia kód: KPTKONF2305

A részvételi díj fizetésének módjai:

  • A MOK rendszerből közvetlen bankkártyás fizetés


Amennyiben még nem regisztrált a MOK felületre:

Kérjük regisztráljon a mok.mlsz.hu oldalra az edzői szakirányon. A sikeres regisztrációt követően a bejelentkezés során megadott e-mail címre kap egy visszajelző e-mailt és egy belépési jelszót. A továbbiakban már a MOK felületen regisztráltakra vonatkozó eljárást kell alkalmazni.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000858


További hírek

Közérdekű
Az ügyfélfogadási idő változása
Közérdekű
Tavaszi edzőképző tanfolyamok

2024-01-17 11:35:00

Tavaszi edzőképző tanfolyamok

Az MLSZ Edzőképzési Intézete meghirdette a 2024 tavaszán induló edzőképző tanfolyamait. Három tanfolyamra is jelentkezhetnek az érdeklődők: MLSZ Grassroots Alap, UEFA C és MLSZ Futsal Alap.

Közérdekű
Amatőr sportszervezői tanfolyam Heves vármegyében

2023-09-13 14:01:58

Amatőr sportszervezői tanfolyam Heves vármegyében

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete „Amatőr labdarúgó sportszervezői” tanfolyamot indít Heves vármegyében. Tanfolyami kód: KPASSZ2309

Értesítők, információk

Szponzorok