Kömlői gyerekek búcsúztatták a válogatottat

2024. június. 11., 12:21   |    

Kömlői gyerekek búcsúztatták a válogatottat

A magyar válogatott tagjai hétfőn délelőtt még Telkiben edzettek, majd az edzés után a csapat összecsomagolt, és a játékosok közös fotókkal és autogramokkal kedveskedtek a búcsúztatásukra összegyűlt gyerekeknek, a McDonald's Fair Play Cup győztes csapatainak, az OTP Bank Bozsik-programban részt vevő focistapalántáknak és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az MLSZ együttműködésében évente megrendezett FETE Kupa résztvevőinek, vagyis a hátrányos helyzetű településeken focizó gyerekeknek.

2024. június 10-ére kaptak meghívást az OTP Bank Bozsik Program Tanévzáró Fesztiválján három korcsoportban is első helyezést elért kömlői gyerekek, hogy búcsúztassák el a Németországba induló Nemzeti 11-et. Az ifjú futballisták válogatott pólókat és dedikáláshoz válogatott kártyákat kaptak, s beöltözve várták az épületből kilépő válogatott játékosokat.

A gyerekek számára felejthetetlen élmény a találkozás a magyar labdarúgó válogatott tagjaival. Számtalan fotó készült, együtt ünnepelhettek példaképeikkel. A közös fotózás, autogram osztást követően a válogatott elindult Németországba, hogy megvívja az Európa-bajnokság küzdelmeit, míg a gyerekeket ebéddel várták a Globall Hotel éttermében.

   

  

A búcsúztatásra az M4 Sport stábja is Telkibe érkezett, akik megörökítették a felemelő pillanatokat.

Gratulálunk a Heves vármegyei gyerekeknek, reméljük, hogy további sportpályafutásukban hasonló nagyszerű pillanatokat élhetnek majd meg.

A magyar válogatott küzdelmeihez sok sikert kívánunk, szurkoljunk együtt a Nemzeti 11-nek! 


További hírek

Bajnokság
Leány Regionális U10-U12-es bajnokság
Bajnokság
Bozsik Egyesületi Program nevezés 2024/2025

Értesítők, információk

Szponzorok