MLSZ Amatőr „C” tanfolyam indul

2016. február. 11., 14:28   |    

MLSZ Amatőr „C” tanfolyam indul

    A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Amatőr „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít az ország megyéiben. (ELN-90 / 2015 (06.01) számú határozat) A megyénkénti tanfolyamok indítási feltétele megyénként minimum 20 fő jelentkezése. Amennyiben egy adott megyében nincs meg ez a létszám, úgy összevonásra kerülhet sor. A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival. A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében. Felvételi eljárás nincs. Jelentkezési határidő: 2016.02.24 szerda, 9:00 Jelentkezési feltételek:
  • betöltött 18. életév
  • érettségi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni.
  • büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni (vagy az igazolás bekérésének a dokumentumát)
  • orvosi (sportorvosi, háziorvosi) igazolás, hogy a tanfolyam gyakorlati feltételeit a jelentkező egészségügyileg teljesíteni tudja.
  • felhasználói szintű számítógépes ismeretek
  • A gyakorlati és elméleti oktatások 5%-án lehet hiányozni!
A tanfolyami díj: bruttó 63.500.-Ft, mely összegről az MLSZ számlát bocsájt ki a befizetőre nevére és címére. Óraszám: 56 óra + vizsga Egy jelentkező csak egy tanfolyami helyszínre adhatja be a jelentkezését. A tanfolyami díj befizetésével kapcsolatban az első foglalkozási napon kap tájékoztatást a hallgató. A jelentkezési feltételeknél meghatározott dokumentumok hiányos leadása esetén a jelentkező nem kezdheti meg a tanfolyamot! Jelentkezés előtt készítse elő 10 jegyű 8-as számjeggyel kezdődő adóazonosítóját. A jelentkezés beküldésével a pályázó egy válasz e-mailt kap, egy vonalkóddal, melyet kinyomtatva el kell hozni az első tanfolyami napra. A konkrét helyszínről és időpontról a tanfolyam megkezdése előtt még kap értesítést! Jelentkezni kizárólag online módon  az adott megyére kattintva lehet. http://felnottkepzes.mlsz.hu/ Regisztráció: http://coacheducation.hu/esemeny/mlsz-amator-c-tanfolyam---heves-megye---matrahaza Kérném, hogy a felületen jelentkezett hallgatók Fodor Pál e-mail címére (fodorpal50@gmail.com) is küldjék el a jelentkezési szándékukat, ne csak a felületen regisztráljanak a megadott február 24-i dátumig, mert a minimum létszám miatt (20 fő) neki is tudni kell, hogy tudunk-e a megyén belül indítani tanfolyamot, vagy más megyéhez kell átirányítani a hallgatókat. A jelentkezési feltételeket tüzetesen olvassák el!!! Érettségi bizonyítvány megléte szükséges! Fodor Pál

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok