OTP Bank Bozsik Intézményi Program rendezvény a Hatvan Ovi körzetben

2023. április. 15., 12:17   |    

OTP Bank Bozsik Intézményi Program rendezvény a Hatvan Ovi körzetben

Fergeteges hangulatú 0. korcsoportos fesztivál zajlott a Lőrinci VSC pályáján.

2023. április 13-án a Hatvan Ovi körzet fesztiválján tett látogatást Győrfi Péter, a Bozsik Intézmény Program országos vezetője, valamint az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság grassroots koordinátor munkatársai.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által indított OTP Bank Bozsik Intézményi Programjának célja a játék egészen fiatal kortól való megszerettetése, a tehetséges gyermekek sportszervezetekbe irányítása az 4-14 éves korosztályban, az intézményi tömegbázis kialakítása és szélesítése, az iskolákban és óvodákban a tanórán kívüli labdarúgó foglalkozások és események támogatása.

Heves megye 9 körzetében zajlik a program: Bélapátfalva, Eger, Eger Ovi, Füzesabony, Gyöngyös, Gyöngyös Ovi, Hatvan, Hatvan Ovi, Heves. A különböző korosztályokban évi körzetenként 4 nagy rendezvényen (fesztiválok és tornák) találkoznak egymással a programban résztvevő gyerekek.

Az április 13-án megrendezésre került 3. fesztiválon a Hatvan Ovi körzet nagysága miatt a gyermekek fele - közel 200 fő - vett részt, a körzeti program további résztvevői április 14-én az FC Hatvan pályáján élvezhetik a játékos feladatokat. A rendezvényen a következő intézmények képviseltették magukat: Apci Gyöngyszem Óvoda, Lőrinci Napsugár Óvoda és Tagintézménye (Selypi Óvoda), Petőfibányai Mini Manó Óvoda és Bölcsőde, Zagyvaszántói Gesztenyevirág Óvoda, Szűcsi Óvoda, Herédi Óvoda, Nagykökényesi Kökényvirág Óvoda, Bujáki Óvoda. Ezen intézményekből összesen 189 fő kislány és kisfiú tapasztalhatta meg a hamisítatlan grassroots labdarúgó élményt és varázst.

Az egyórás program lebonyolításában részt vettek az FC Hatvan vezetői, edzői, valamint a Heves Megyei Szakképzési Centrum Március 15. Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium labdarúgó sport edző szakos hallgatói. A logisztikára is figyeltek a szervezők: gyerekek szállításáról az FC Hatvan több busszal gondoskodott.

A boldog gyerekzsivaj több mint egy órán keresztül töltötte be a pályát, a kicsik fáradtan, de örömteli élményekkel gazdagon indultak vissza az óvodákba.


További hírek

Bajnokság
Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024-04-23 10:07:20

Utánpótlás KALAP Kupa Tarnaörsön

2024. április 20-án két korosztályban – U12 és U16 – mérkőztek meg egymással a Tarnaörs közeli települések csapatai. A rendezvénynek a Bodonyi László Sportpálya adott otthont.

Bajnokság
Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

2024-04-18 14:56:04

Kreditpontgyűjtő webinár 2024.04.30.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési központja Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez, 2024. április 30-án!

Bajnokság
McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

2024-04-10 10:48:11

McDonald's Fair Play Cup továbbjutók: Barszelona és Majori amazonok

Véget értek a McDonald’s Fair Play Cup vármegyei küzdelmei, a Majori amazonok és a Barszelona jutott tovább a regionális tornára.

Bajnokság
II. KALAP torna Tarnazsadányban

2024-04-03 14:21:55

II. KALAP torna Tarnazsadányban

Jótékonysági rendezvény zajlott Tarnazsadányban Nagypénteken.

Értesítők, információk

Szponzorok