Tájékoztató az Integrált Futball Alkalmazás/IFA/ elindulásával kapcsolatosan

2017. január. 06., 13:43   |    

Tájékoztató az Integrált Futball Alkalmazás/IFA/ elindulásával kapcsolatosan

Az Integrált Futball Alkalmazás/IFA/ a mai napon 11:00-tól élesbe állt, elindult, az eddig használt mlsz.info rendszer megszűnt. Az mlsz.info-t leváltó felület minden eddigi papírmunkát nélkülözni fog, s az összes ügyintézés  a sportszervezetek és a szövetség között azon keresztül fog zajlani. Nyílván egy új rendszer indulásakor előfordulhatnak előre nem látható események, problémák, ezek megoldásához igyekszünk minden segítséget megadni részetekre, bármely gond, probléma esetén forduljatok bizalommal Igazgatóságunk dolgozóihoz.   A zökkenőmentes átállás és a rendszer használatának elsajátítása érdekében az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság január hónapban oktatást szervez a Heves megyei egyesületek számára, melynek időpontját/időpontjait rövid időn belül megküldjük részetekre. Az oktatásokon való részvétel erősen ajánlott, hiszen az IFA használata nélkül a napi ügyintézés ellehetetlenedik, s így az egyesület hatékony működése is veszélybe kerülhet! A csapatokat érintően a fejlesztés első körében a versenyeztetéssel kapcsolatos (Igazolás, átigazolás, versenyengedélyek, regisztrációs kártya, jegyzőkönyv és időpont módosítási kérelmek) feladatok kerültek programozásra. Ez azt jelenti, hogy a csapatoknál lévő elektronikus ügyintézők ezeket a feladatokat elektronikusan és csakis úgy fogják tudni intézni. Kérjük, hogy minden csapat próbáljon olyan embert, embereket küldeni, akik alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkeznek.   Mellékelten megküldünk egy tájékoztatót az IFA programba való belépéssel kapcsolatban, valamint végszükség esetére a hétvégi futsal tornákkal kapcsolatosan egy-egy nyomtatványt a regisztrációs kártyákra és a versenyengedélyekre vonatkozóan.

További hírek

Általános
Játékmesterek képzése Hevesben
Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Értesítők, információk

Szponzorok