Visszatérés a zöld gyepre - Rózsaszentmárton SC

2015. szeptember. 21., 15:59   |    

Visszatérés a zöld gyepre - Rózsaszentmárton SC

A 2011/2012-es bajnoki esztendő után 3 év kihagyással újra mérkőzéseket láthatnak a rózsaszentmártoni pályán és szurkolhatnak az oda látogatók. Beszélgető partnerünk Farkas Máté, akitől megtudhatjuk, hogyan szervezték meg az egyesület újjáalakítását.

Farkas Máté Rózsaszentmárton Interjú Farkas Mátéval, a Rózsaszentmártoni SC vezetőségi tagjával   Mikor kezdték el tervezni, hogy újra belekerüljenek a megyei futball vérkeringésébe?   2014 decemberében kezdtük el tervezni, hogy újra beindítjuk a falu sport életét és ezáltal visszakerülünk a megyei futball vérkeringésébe.   Kik azok a személyek, szervezetek, akik különösen fontos szerepet játszottak a visszatérésben, az újonnan alakult csapat létrehozásában?  szponzor Rózsaszentmárton Önkormányzat Budaplast Kft. Nosztalgia Presszó Farkas Attila Farkas Máté Gubis Tamás Séra Attila Szabó Gábor   Milyen nehézségekbe ütköztek az új egyesület felépítése, kialakítása során?   Nagymértékű adótartozást egyenlített ki az új vezetőség, ami által a lehetőségeink korlátozottak. Emiatt zömében önkéntes alapon működik az egyesület a felsorolt támogatók mellett.   Mennyire támaszkodtak a helyi kötődésű játékosokra a keret összeállítása során?  felnőtt csapatifi csapat Nagymértékben támaszkodunk a helyi kötődésű játékosokra. Az ifijúsági és a felnőtt csapat 80 %-a rózsaszentmártoni kötődésű.   Mik a 2015/2016-os évad fő célkitűzései?   A bajnokságban minden mérkőzést tisztességesen, becsületesen befejezni. Helyezést nem tűztünk ki célul a csapatok elé, szeretnénk a középmezőnyben végezni.   Milyen visszhangot kapott a településen a csapat indítása?   Sok pozitív visszajelzést kaptunk, hogy 3 év után újra van a falunak csapata. A hazai meccsek látogatottsága egyre nagyobb.   Milyen tapasztalatokat szereztek az eddig lejátszott mérkőzések során és kaptak-e visszajelzéseket, bátorítást?   Mérkőzésről mérkőzésre összeszokottabb a csapat, de még látszik a játékosokon a meccshiány, de ezt kompenzálja az óriási lelkesedés. Sok pozitív visszajelzést és bátorítást, segítséget kapunk szurkolóinktól és más egyesületek vezetőitől is.   Vannak-e távolabbi tervek, magasabb osztályú szereplés, utánpótlás kibontakoztatás?   További terveink között szerepel a sportpálya és a létesítmény fejlesztése. Minél több helyi fiatal beépítése a felnőtt és ifijúsági csapatba.  

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

2023-09-18 08:36:58

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.10.05.

Az Edzőképzési Központ november 5-én kreditszerző webinárt szervez. A webinár során az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferencia (2023.02.16.) előadásai tekinthetők meg!

Általános
20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

2023-02-06 11:16:42

20 fő vizsgázott az MLSZ Grassroots Alap tanfolyamon Egerben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Egerben. Január 28.-án (szombaton) 20 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Általános
Hatvani Bozsik fesztivál

2021-10-22 09:17:53

Hatvani Bozsik fesztivál

Értesítők, információk

Szponzorok