XXI. Dr. Vass Géza Heves Vármegyei Kupadöntő

2024. május. 16., 13:07   |    

XXI. Dr. Vass Géza Heves Vármegyei Kupadöntő

2024. május 15-én 17.00 órai kezdettel zajlott a dr. Vass Gézáról elnevezett Heves Vármegyei Kupadöntő, mely idén 21. alkalommal került megrendezésre.

Ebben az évben ismét Besenyőtelek adott otthon az eseménynek. Hosszas szervezőmunka előzte meg a rendezvényt, melyben a Besenyőtelki SC és Besenyőtelek Önkormányzatának segítői is jócskán kivették a részüket. 

A hazaiként játszó Maklár SE és a vendégként pályára lépő Lőrinci VSC a Magyar Kupa hivatalos dallamára vonultak fel a lelátóval szemben. A csapatokat a Besenyőtelki SC és a Maklár SE utánpótlás játékosai kísérték fel a pályára. A himnusz elhangzását követően röviden ismertetésre került a névadó, dr. Vass Géza életútja. 

A döntő játékvezetője Harnos Csaba, aki 2023-ban a legjobb Heves vármegyei játékvezetőnek járó Darók Attila díjban részesült. Asszisztensként segítője Juhász Bálint és Lovas Norbert volt, tartalék játékvezető Molnár Dániel.

A kezdőrúgást dr. Vass Géza unokája, Csiffáry Vazul Kund végezte el.

A csapatok összeállítása:

Maklár SE: Tuza – Noszek, Besenyei (Géczi, 92.), Mága (Hajdu, 46.), Baji (Nagy B. J., 80.), Jéger (Derda D., 89.), Vojtekovszki (Szeles, 92.), Koós, Bacsó, Fügedi, Sárosi. Edzők: Sipos Lajos és Csomós János.
Lőrinci VSC: Áll – Gál, Nyerges, Gohér, Hegedűs, Nagy B. G. (Czakó, 82.), Tari, Oláh Á., Kovács G. (Báti, 60.), Zöldi, Molnár E. J. Edző: Gulyka Zsolt.

A parázs mérkőzést végül 3-0-ra nyerte a Maklár SE csapata: Sárosi Gábor a 39. és 96., míg Vojtekovszki Márton az 55. percben talált az ellenfél hálójába. 

A rendezvényt jelenlétével megtisztelte dr. Vass Géza családja, a díjkiosztó alkalmával Jakab Gábor társadalmi elnök részükre ajándékokkal kedveskedett.

A díjakat Jakab Gábor mellett Tóth Zsolt versenybizottsági elnök és Farkas Ádám megyei igazgató adta át.

Először a játékvezetői emlékplakettek átadására került sor, majd a II. helyezett Lőrinci VSC érem és serleg jutalmazása következett.

A győztes Maklár SE csapata nemcsak aranyéremmel és serleggel gyarapodott, de ők adnak otthon a Vándorserlegnek az elkövetkező egy évben.

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk!

(A fotókat Domoszlai Péter, Gohér János és Harnos-Varga Krisztina készítették.)


További hírek

Bajnokság
MLSZ Grassroots Alap tanfolyam 2024 ősz
Bajnokság
Igazolási és átigazolási tájékoztató 2024 nyár

2024-07-03 11:29:53

Igazolási és átigazolási tájékoztató 2024 nyár

A cikk alján, a letölthető dokumentumok bekezdésnél található a 2024/2025. bajnoki év nyári átigazolási időszakára vonatkozó tájékoztatónk.

Bajnokság
Heves-Hargita Sportbaráti Találkozó 2024

2024-07-02 08:57:39

Heves-Hargita Sportbaráti Találkozó 2024

Hargita megye és Heves vármegye baráti és szakmai sportkapcsolata 2010-ben kezdődött. Az azóta eltelt időszakban rengeteg közös programra került sor Székelyföldön és Magyarországon. Az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóság és Társadalmi Elnöksége kiemelten kezeli a határon túli sportbaráti kapcsolatát és nagy hangsúlyt fektet a közös programok megvalósítására.

Bajnokság
Leány Regionális U10-U12-es bajnokság

Értesítők, információk

Szponzorok